Portfolio

Portfolio

Tegenwoordig kun je als ondernemer, bedrijf of artiest eigenlijk niet meer zonder website. Het internet biedt de mogelijkheid om jezelf te presenteren en een groot publiek aan te spreken. Juist daarom is het belangrijk dat uw website echt bij u past, de juiste visie uitdraagt en een professionele uitstraling heeft.

Minstens zo belangrijk is gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de bezoeker als de eigenaar van de site. Bij mij kunt u terecht voor een website met een beheersysteem op maat. Dat betekent dat u gemakkelijk zelf inhoud aan uw website kunt toevoegen of bewerken. Tijdens een eerste gesprek zal ik nauwkeurig vaststellen voor welke doeleinden u uw website wilt inzetten, zodat ik deze volledig kan toespitsen op uw wensen en benodigdheden.

Indien gewenst kan ik daarnaast het ontwerp en de tekst van uw website verzorgen. Zelf ben ik een afgestudeerd multimedia-vormgever en ik onderhoud goede contacten met andere ontwerpers en tekstschrijvers. Door de juiste mensen bij elkaar te brengen, kunnen we ongetwijfeld tot een goed en passend resultaat komen.

Nieuwsgierig? Hieronder ziet u enkele websites die ik eerder gerealiseerd heb.

http://www.kapsalonbeauty.nl Kapsalon Beauty

Al bijna dertig jaar is Kapsalon Beauty een bekende naam in Surhuisterveen en omstreken. Begin dit jaar werd de salon volledig vernieuwd; een blitse website mocht niet langer ontbreken.

Voor Kapsalon Beauty heb ik een website gerealiseerd in Drupal 7. Alle content-blokken zijn voor de beheerder aan de voorkant van de site aanklikbaar, waardoor de inhoud steeds gemakkelijk aangepast kan worden.

Ook de achterkant van de webpagina is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Op het screenshot hieronder ziet u bijvoorbeeld hoe u de inhoud en volgorde van een fotogallerij kunt wijzigen.

http://www.slenteraar.nl Slenteraar

'Slenteraar wil ook iets zeggen' is de blog van schrijfster en columniste Nicole van den Berg. Zij plaatst op haar blog korte verhalen die tijdens het wandelen tot stand komen. 

Illustraties zijn aangeleverd door Esther van den Berg. Voor de back-end van de website heb ik gekozen voor het PivotX CMS. Dit CMS-pakket is ideaal om, op eenvoudige wijze, artikelen te publiceren waarop bezoekers kunnen reageren.

Enige tijd later heb ik in hetzelfde CMS een tweede website geïntegreerd die verbonden is aan de verhalenblog: Tekstbureau Slenteraar. De blog en de website zijn nu gemakkelijk vanuit dezelfde back-end te beheren.