Blogs

Dit is mijn oude website

Wanneer ik met mijn opdrachten klaar ben zal ik mijn eigen site weer eens onder handen nemen. Deze website (www.cesareisma.nl) is niet meer relevant.

En waarom niet Cesar? Nou, inmiddels is mijn portfolio enorm uitgebreid (voorbeelden: hier, hier, en hier!) en vind ik deze site écht niet meer kunnen. Tijd voor een nieuw ontwerp dus!

Jaarlijstje 2012

Een jaarlijstje op de valreep! Over een paar uur gaan we het nieuwe jaar in, dit gaat natuurlijk niet zonder het welbekende jaarlijstje.

2012 vond ik in tegenstelling tot 2011 een moeilijk jaar om een goede top 3 samen te stellen waarvan de plaat ook daadwerkelijk uit het jaar 2012 kwam. Ik vond het eigenlijk maar een saai jaar met weinig vernieuwing maar heb er vertrouwen in dat dat zeker weer goed gaat komen in 2013!

Wat betreft mijn "soort van" voorspelling dat Daily Bread met een geniaal album zou komen in 2012 is helemaal uitgekomen. Ze eindigen op plek nummer twee en nét niet op de nummer één. Luik is met Owls wat betreft mijn favoriet van het jaar. Mooi dat de Nederlandse bandjes nu bovenaan mijn lijstje staan want dat was in tegenstelling met 2011 wel anders.

Ik ben nu bieren en hopelijk jullie ook.
Een fijn 2013 toegewenst! Hoi!

1. Luik - Owls

2. Daily Bread - Iterum

3. DROKK - Music inspired by Mega​-​City One

Ode aan Laika

Vandaag (3 november) is het precies 55 jaar geleden (1957) dat Laika de ruimte is ingeschoten met de Russische Spoetnik II. Laika was een hond en tevens het eerste wezen dat rond de aarde cirkelde. Spijtig genoeg was Laika al binnen een paar uur overleden aan de gevolgen van enorme stress en oververhitting (de arme hond). Vandaar deze ode aan Laika, de ruimtehond, met een mooie clip en nummer van Trentemøller.

Ghosts of War

Ghosts Of War

Via Twitter stuitte ik ineens op een Flickr-account waarvan ik het idee van een fotoreeks echt supergaaf en tegelijk heel erg intrigerend vindt.

Oude foto's uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog die gemixt zijn met hoe het nu is. Adembenemend om te ontdekken dat sommige locaties en gebouwen nooit veranderd zijn of dat er ooit een SS-kantoor op de Dam stond.

Check it:

http://www.flickr.com/photos/hab3045/collections/72157629378669812/

This band is underrated

Een oudje, maar oh zo fijn.
Dit is er eentje voor al die indie rockers.

Cheers!

Total Recall

poster

Wauw! Nooit geweten hoe gaaf de poster van Total Recall (van 1990) eigenlijk is!

Pagina's

Subscribe to RSS-blogs